magacin kabare1

Magacin Kabare od 4. februara 2016. kreće sa novim kabareom, što će sarajevskoj publici zasigurno pružiti mnogo smijeha i zabave. Predstavu pod nazivom “PREKVALIFIKOVANA” igra uspješna glumica Sanela Krsmanović u ulozi bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja je u potrazi za novim poslom.

Nakon što je dobila otkaz gospođica Rabija, inače rođena Sarajka, aplicirala je na sve konkurse ali bez rezultata jer je uglavnom prekvalifikovana. Ipak, odlazak sa radnog mjesta koji zahtijeva “pečatanje” i “lizanje markica” pomogao je Rabiji da otkrije brojne talente za koje nije imala vremena. Ali od nečega se mora živjeti pa tako gospođica Šuvalić i dalje traži posao. Njeni naredni intervjui za posao su u 11.02. i 18.02.2016. u Caffe Clubu Gogo.

Dođite i pogledajte da li će Rabija ponovo biti PREKVALIFIKOVANA. Ulaz je 10 KM a početak u 21.00 h uz obaveznu rezervaciju. Mjesta za premijeru PREKVALIFIKOVANE, 04.02., su već rasprodana. Rezervacije za naredne predstave se mogu izvršiti putem telefona 061 140 602, 066 935 337, e-maila: rezervacije@magacinkabare.com ili slanjem poruke na FB stranicu Magacin Kabarea.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message