kamp velika

Pridružite se Kreativnom ljetnom kampu za djecu kroz koje polaznici snimajući svoj film upoznaju kulturna naslijeđa i prirodu u okolini Sarajeva.
Kroz pet dana zabavnih predavanja iz glume, scenskog pokreta, dizajna i režije polaznici će steći neophodno znanje i snimiti svoj prvi film! Za šesti dan kampa planirana je velika dječija zabava i premijera filma. Kampovi su namijenjeni za djecu uzrasta od 6 do 14 godina, a novina ljetnog kampa jeste da će biti oformljena i posebna grupa za tinejdžere od 14 do 18 godina.

Novo u Malom Magacin Kabareu je i ljetni strip kamp! Provedite pet nezaboravnih dana i nacrtajte svoj strip. Pridružite se Kreativnom ljetnom kampu za djecu kroz koje polaznici crtajući upoznaju kulturna naslijeđa, posjećuju interesantna mjesta i izložbe u gradu. Kroz četiri dana zabavnih crtanja sa vršnjacima polaznici će steći neophodno znanje i nacrtati svoj prvi strip! Za peti dan kampa planirana je velika dječija zabava i izložba radova. Termin kampa je 06.07. – 10.07. Uzrast djece u kampu je od 6 do 14 godina.

Više informacija o ljetnim kampovima možete saznati putem e-maila mmk@magacinkabare.com ili pozivom na broj telefona 061 140 860

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message