Drive-607x283 (1)

Bliži se početak najveće regionalne leadership i talent management konferencije – DRIVE 2015 – koju već šestu godinu zaredom organizuje Posao.ba, vodeći portal za zapošljavanje i agencija za regrutaciju u BiH. Ove godine konferencija će se održati 1. oktobra u Kongresnom centru hotela Terme, Sarajevo.
U prethodnih pet godina ovaj je događaj okupio više od hiljadu učesnika iz cijele regije i više od 100 vodećih svjetskih, regionalnih i lokalnih govornika. Ove godine DRIVE sa novom energijom nastavlja svoju misiju predstavljanja najnovijih trendova i praksi u oblasti liderstva iupravljanja ljudskim potencijalima, sa posebnim naglaskom na praktična znanja i iskustva.

Učesnici će kroz brojna predavanja, interaktivne radionice i dinamične panel diskusije saznati koji su najnoviji internacionalni smjerovi u kojima se kreće leadership i talent management, ali i upravljanje ljudskim potencijalima općenito. Cilj je učesnicima ponuditi praktična rješenja njihovih svakodnevnih problema u vođenju i upravljanju ljudima, a za konkretne primjere, te prezentaciju posljednjih trendova i najboljih praksi iz oblasti ljudskih resursa pobrinut će se ovogodišnji govornici – vodeći eksperti iz domena Leadershipa, Talent Managementa i HRM-a.

Konferencija DRIVE 2015 nije isključivo namijenjena HR profesionalcima, već svima koji na neki način upravljaju i donose odluke u kompanijama, odnosno žele naučiti više na temu ljudskih resursa, a svake godine je sve veći broj studenata koji pokazuju interes za učešće na ovoj konferenciji.
Na oficijelnoj stranici konferencije www.drive.ba dostupna je zvanična lista govornika te okvirni program konferencije DRIVE 2015.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message