dinomvelika

Dino Merlin će 25. jula 2015. godine na Olimpijskom stadionu Koševo održati dugo očekivani solistički koncert.
Nakon što je 2000, 2004. i 2008. publici priredio istinske spektakle na Koševu, Dino Merlin, nakon sedam godina, obećava show za pamćenje kojim će oboriti vlastiti rekord – bit će jedini umjetnik koji je četiri puta održao koncert na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu. Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će ove godine Čarobnjak održati u Bosni i Hercegovini.
Mjesec dana prije velikog koncerta Dine Merlina na stadionu Koševo prodano je više od 20.000 ulaznica za ovaj događaj, a ako je suditi po dosadašnjem interesu, bit će to najposjećeniji koncert u historiji Koševa.
Da publiku iz cijele Bosne i Hercegovine, zemalja regije i Evrope očekuje istinski spektakl, pobrinuo se organizator koncerta, sarajevska Magaza, koja je osigurala da svi aspekti organizacije i realizacije koncerta budu na vrhunskom nivou. Sva sjedišta na zapadnoj tribini stadiona će biti numerisana, za sigurnost će se brinuti više od 500 certificiranih zaštitara, pravci kretanja će biti jasno označeni, a ulaz na stadion će biti omogućen publici četiri sata prije početka koncerta, od 17.00.
“Na koncertu ćemo koristiti najsavremeniju razglasnu opremu kakva je korištena na posljednjoj Evroviziji, a i rasvjeta će biti također posljednje generacije, dok će bina biti površine od 400m2”, kazao je Asim Kraljić ispred organizatora koncerta i dodao da je za ovu prigodu pripremljena i impresivna video produkcija.
Ovlaštena prodajna mjesta ulaznica u Sarajevu su:
● Magaza doo (Veliki ćurčiluk 20)
● BKC (Branilaca Sarajeva 24)
● Plato Skenderija
Osim na gore navedenim ovlaštenim prodajnim mjestima u Sarajevu, omogućena je i kupovina putem mreže ovlaštenih prodajnih mjesta agencije Kupikartu.ba, te online kupovina e-karte na www.kupikartu.ba, kao i kupovina na web stranici www.magaza.com.ba putem koje je omogućena i dostava na kućnu adresu u BiH, regionu i diljem svijeta.
Organizator ističe da su sve ulaznice obilježene jedinstvenim bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na stadion. Stoga, organizator ne preuzima odgovornost za ulaznice kupljene na bilo koji drugi način osim putem ovlaštenih prodajnih mjesta i gore navedenih web stranica.
Za sve dodatne informacije o kupovini ulaznica pratite službenu web stranicu www.dinomerlin.com kao i Facebook stranicu www.facebook.com/dinomerlinofficial.
Generalni medijski pokrovitelji ovog projekta su Federalna televizija i Federalni radio, a medijski partneri koncerta su: Klix.ba, RSG Radio, Antena Sarajevo, Europlakat i Magazin Gracija.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message