11037336_10153148095932277_1429133893201040510_n

ANTISTRES KONCERT može postati dio vašeg plana za 14. mart! Posjetite li na ovaj dan sarajevski Dom mladih, vaš stres postaće prošlost! Odlučite li se opustiti, u tome vam neće pomoći jedan, nego dva sjajna benda! Samo za vas, u borbi protiv napetosti, u Sarajevo stižu dugo očekivani zagrebački bend Brkovi i neponovljivi beogradski bend Bad Copy!

U Sarajevu već odavno vlada interesovanje za nastup benda Brkovi, a sada je došao trenutak da se želja njihovih poklonika, kojih je u posljednje vrijeme sve više, i ostvari. Turbofolk-punkrock bend Brkovi, jedinstven je upravo zbog ove žanrovske kategorizacije, odnosno zbog duhovitog spajanja svjetlosnim godinama udaljenih žanrova. Za deset godina postojanja, tvorci su četiri albuma, među kojima i „Pizda materina“ iz 2014. godine, te kompilacije na kojoj učestvuju brojni sjajni muzičari iz regije, kao što su grupe S.A.R.S., Postolar triper, Atheist Rap…

Beogradski sastav Bad Copy, prepoznatljiv po svom satiričnom stilu, lucidnosti i slobodi izražavanja, jedan je od specifičnijih pojava na hip-hop sceni u našoj regiji. Poznat po zanimljivim tekstovima koji nerijetko ismijavaju društvene anomalije, bend danas čini duhoviti trojac – jedan od osnivača Ajs Nigrutin, zatim Wikluh Sky i posljednji, ali ne i manje bitan Timbe.

Kao i tri prethodna, i posljednji album pod nazivom „Krigle“ donio je pregršt duhovitih i smjelih rima. Na zakazanom druženju publika će pored numera „iz krigli“ – „Esi mi dobar“, „Ljubav ili pivo“, „Džastin Biberi“, moći čuti i neke od dobrih starih hitova.

Dovoljno je razloga da se odlučite doći u kultni Dom mladih na antistres terapiju zakazanu za 14. mart!

Prodaja ulaznica počinje u četvrtak, 5. marta. U prodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 10 KM.
Cijena ulaznica u pretprodaji će biti 12 KM, a na dan koncerta 15 KM.

Ulaznice će se moći nabaviti na platou Skenderije, biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message