QMax UHVATI ANTENU 2

Upalila ti se crvena lampica? Razmišljaš koliko još kilometara možeš preći? Imamo rješenje. Uhvati Antenu! To je dovoljno da napuniš rezervoar sa Petrol gorivom u vrijednosti 50 KM.

Od ponedjeljka 23.novembra do 4.decembra na naš znak prvi dođi do brendiranog vozila Antene Sarajevo i osvoji nagradu. Jednostavnije ne može.

Sretno!

Pravilnik nagradne igre “Uhvati Antenu”

petrol2

Nova generacija visokokvalitetnih pogonskih goriva Q Max

Nova generacija Q Max goriva zadovoljava najnovije zahtjeve proizvođača motora, trenutno europsko zakonodavstvo te nadmašuje postojeće standarde na tržištima. Najnovija generacija višenamjenskih aditiva, koji se koriste u Q Max gorivima, nudi veću učinkovitost i zaštitu motora, uz istovremeno poboljšanje ekonomičnosti, nižu potrošnju i znatno nižu emisiju štetnih tvari u okoliš. Nova generacija goriva razvijena je u suradnji s uglednom korporacijom Afton Chemical iz Velike Britanije, jednom od vodećih svjetskih proizvođača aditiva.

Kvaliteta goriva Q Max zajamčena je i sveobuhvatnim i opsežnim sustavom provjere, kako u nabavnom, tako i u prodajnom lancu, koje Petrol obavlja u vlastitim, ali i tuđim akreditiranim laboratorijima te konstantnom prilagodbom trendovima i zahtjevima modernih motora.

Ucinkovit sustav nadzora kvalitete goriva

Proizvođači i distributeri tekućih goriva u okviru distribucijskog procesa moraju osiguravati sukladnost goriva koja odgovaraju standardima i propisima, a od ključnog značaja je cjelovit nadzor nad kvalitetom goriva. Naime, upravo učinkoviti mehanizmi nadzora osiguravaju dosljedno poštovanje zakonodavstva i standarda s područja kvalitete i zaštite okoliša. Petrol nadzor kvalitete goriva provodi sustavno, i to od izvora nabave, preko postupka manipulacije pa sve do prodajnog mjesta, odnosno do krajnjeg kupca. Dakle, sva goriva koja nudi Petrol podvrgavaju se najmanje trima potpunim ciklusima nadzora te najmanje dvjema slučajnim provjerama.

Državni nadzor, koji na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini provodi ovlaštena nadzorna kuća, Petrol dopunjava i vlastitim nadzorom goriva, koji se provodi u Petrolovu laboratoriju.

Rad te stručne visokoosposobljene institucije ažurnim analizama omogućuje trenutno djelovanje na tržištu u slučaju eventualnih negativnih odstupanja.