Trebaš novu kuhinju? Vrijeme je da zamijeniš staru? Mi imamo rješenje…Slušaj Antenu Sarajevo, napravimo ručak zajedno i možda osvojiš novu kuhinju u vrijednosti do 5.000KM koju ti poklanjaju SBC Enterijeri.

Od ponedjeljka 14.do 25. decembra prvi pogodi koje jelo kuhamo i možda baš ti osvojiš vrijednu nagradu – novu kuhinju!

 Sretno!

Pravilnik nagradne igre “Naša nova kuhinja”

Antena SBC kuhinja post

 

SBC ENTERIJERI

Divizija SBC Enterijeri posluje u industriji pločastog namještaja i za svoje kupce nudi sveobuhvatne procese, od dizajna i razvoja do proizvodnje i prodaje. Zahvaljujući dugogdišnjem iskustvu i znanju u kreiranju i stvaranju namještaja po mjeri, divizija SBC Enterijeri nudi finalna rješenja pločastog namještaja kako bi ispunili očekivanja kupaca. Prilikom planiranja prostora i namještaja, pristup svakom klijentu je individualan uz prepoznavanje specifičnih potreba i prilagođavanja prostora namjeni i samom kupcu. Tokom trajanja svakog pojedinačnog projekta, tim naših stručnjaka supervizira cjelokupni proces, od ideje do realizacije. Najvažniji cilj svakog našeg uposlenika je zadovoljiti specifične potrebe kupaca, dok naša predanost i pružanje usluga savjetovanja našim kupcima u konačnici rezultira najboljim omjerom cijene i kvalitete. Mnoge kompanije su već prepoznale visok nivo profesionalizma, kvalitetu proizvoda i našu posvećenost što se ogleda u našim referencama vrijednim pažnje.

Fabrika koja se nalazi u sklopu Divizije SBC Enterijeri, smještena u Sarajevu, opremljena je modernom tehnologijom i opremom što osigurava efikasne i modernizovane proizvodne linije koje su u stanju poizvesti namještaj precizno prilagođen potrebama kupaca. Kako bismo ponudili što bolje iskustvo za individualne kupce i kompanije, uredili smo za Vas izložbeni prostor kojeg možete posjetiti svaki radni dan.

Posjetite nas!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message