4db3c056-ae09-43e6-88f1-6ada2a717999

Omladinski Film Festival objavio konkurs za prijavu kratkih igranih i dokumentarnih filmova

Konkurs se odnosi na sve zainteresovane afirmisane i neafirmisane filmske stvaraoce iz Bosne i Hercegovine, regiona i ostatka svijeta, s obzirom da je OFF internacionalnog karaktera

Omladinski Film Festival Sarajevo danas je zvanično objavio konkurs za prijavu filmova za 2016.godinu. Konkurs se odnosi na prijavu kratkih igranih filmova i kratkih dokumentarnih filmova produciranih u periodu između 2014. i 2016.godine.

Konkurs se odnosi na sve zainteresovane afirmisane i neafirmisane filmske stvaraoce iz Bosne i Hercegovine, regiona i ostatka svijeta, s obzirom da je OFF internacionalnog karaktera.

Uslovi za prijavu na konkurs su da su kratki igrani filmovi maksimalnog trajanja 15 minuta, a dokumentarni maksimalnog trajanje 30 minuta. Da su autori filmova osobe između 15 i 25-godine te da njihovi filmovi do sada nisu bili u okviru takmičarskih selekcija drugih festivala više od jednog puta.

Prvi rok za prijavu filmova je otvoren do 30.juna tekuće godine, dok će drugi biti otvoren po potrebi.

Ovogodišnje izdanje Omladinskog Film Festivala Sarajevo (OFF) donosi niz novina i programa koji će biti predstavljeni tokom mjeseca jula. Festival se održava od 25-28. augusta U Sarajevu. Ono što je potvrđeno iz PRESS službe festivala je to da će kao jedna od festivalskih lokacija ostati Žuta tabija koje je i prošle godine bila sastavni dio festivala. Ostale festivalske lokacije biće predstavljene naknadno.

Zvanična takmičarska selekcija festivala biće predstavljena u mjesecu julu, zajedno sa line-upim ostalih filmskih programa.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message