Lino_2015_letak_final

Jedinstveni zabavni i edukativni događaj za djecu, festival “Lino Fest 2015”, u produkciji Udruge „Libertas“, trinaestu godinu za redom okupit će mališane iz cijele regije i povezati ih muzikom – univerzalnim jezikom prijateljstva. Tradicionalno, Festival će se održati u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru 23. maja s početkom od 18.00 sati. U skladu sa temom ovogodišnjeg Lino Festa „Sarajevo, ljubavi moja“, cjelokupni program će djeci približiti i prezentirati bogatu historiju grada Sarajeva u različitim razdobljima.

“Festival je pokrenut 2003. godine, iz želje da se što veći broj djece uključi u kulturni život naše zemlje i da od ranog djetinjstva kod njih razvijamo ljubav prema kvalitetnoj glazbi. Kroz festival je u ovih trinaest godina prošlo stotine djece i vjerujemo da smo zaista pomogli u njihovom glazbenom razvoju, te ćemo tako nastaviti i u budućnosti“ istakao je Željko Gudelj, direktor Festivala.

U muzičkom dijelu nastupit će mališani iz Sarajeva, Mostara, Brčkog, Doboja, Zagreba, Beograda, Novog Sada, Podgorice, Vukovara, Županje, Užica, te će biti izvedene nove autorske dječje numere eminentnih autora iz regije. “Jako smo ponosni što je Lino Fest izrastao u ovako značajnu manifestaciju za djecu iz cijele regije te im omogućo da se druže i uče nove stvari. Ovogodišnji program Festivala mališanima zaista obećava dobru zabavu, te svakako toplu dobrodošlicu i druženje s LINO medvjedićem.”, istakla je prof. Vera Šakić, predsjednica Udruge „Libertas“.

Prodaja ulaznica: blagajna BKC-a od 16.5.2015. godine.

1 Comments to “13. ROĐENDAN LINO FEST-a”

  1. Elizabeth says:

    colinda10. Travanj 2013.Ma krasnog li društva , Udruge ZL i društvo umnkrvljeiioa,sramota nad sramotom ,drugi umirovljenici gladuju ,a ovdje izdvajaju novce za političke podobne i predsjednike stranaka ZL i SP Veljkovi ljudi,a Gajić daje izjave čovjek koji ima krivičnih prijava da se može špil karata napraviti(iz pouzdanih izvora 13-1).Ne branim nikoga ,ali činjenice su iznjete i svi znamo kako se radi i tko je kome kum,gospodo svi skupa ste odgovorni za ovu situaciju u našem lijepom gradu Sisku ,a 19.5. zaključičete još jedno poglavlje ,dobro razmislite !!!! 5 4

Leave a Reply

Message